Google+ OmnicomMediaGroup » Speciális divíziók
 
 

jtlarone jslartwo

Digital
Digitális médiára specializálódott divíziónk az internet mellett az olyan gyorsan fejlődő, új digitális kommunikációs megoldások szakértője, mint a mobilhirdetés / mobilmarketing, social media, SEM (keresőmarketing), digitális televízió, digitális out-of-home, digitális játékok. Az OMG Digital az egyes területekre specializált szakértőkkel segíti ügyfeleink márkáin a digitális médiastratégia kialakítását, a digitális eszközök és megoldások optimális alkalmazását. A klasszikus, márkaépítésre irányuló kommunikáción túl – szofisztikált mérési rendszereivel – direkt értékesítési programokat is folytat.

Harmadik féllel való együttműködés feltételei Google esetében: http://www.google.hu/adwords/thirdpartypartners/

Research

Diktálva és befogadva a piac változásait, a Research az Omnicom Media Group folyamatos megújulásának motorja, mely egyedi szolgáltatásokat dolgoz ki és nyújt a cégcsoport partnerei számára. A speciális divízió aktívan részt vesz a belső szakmai igények kielégítésében, a tudásátadás biztosításában és a személyes fejlesztésben.

Opera
Az Omnicom Media Group médiatárgyalásokra specializálódott divíziója, mely a médiaügynök-ségi hálózatok egyesült vásárlóerejét képviseli, így biztosítva ügyfeleik számára a lehető legjobb árakat és megbízható adminisztrációt, valamint a médiatulajdonos partnerek felé az iparág fejlődé-séért elkötelezett tárgyalópartnert.